Önkénteseket toboroz a Tomcsa Sándor Színház

Önkénteseket toboroz a Tomcsa Sándor Színház

A MASZK a Tomcsa Sándor Színház önkéntes- programja. A MASZK-osok a színház folyton jövő-menő, nélkülözhetetlen szereplői – úgy ültetik a nézőket, surrannak pótszékekkel és biletmastereznek a csipogóval, hogy öröm nézni. Mert ugye, azért sokan nézik őket: szép a ruhájuk, kedvesek, udvariasok és folyton mosolyognak.

Bárki lehet MASZK-os, aki úgy érzi, hogy szeretne a színház életébe bepillantást nyerni, és kedve van a színházat támogatni idejével, munkájával, kedves, rugalmas és jó csapatjátékos. Főleg 9-12. osztályos hallgatókat várunk, de mivel a lelkesedést és a pontosságot mindennél jobban értékeljük, tényleg b á r k i jelentkezhet.

  

Miért jó MASZK-osnak lenni?

–          minden előadást láthatnak

–          ajándékokat kapnak: színházas pólót, inget, kitűzőt, csokit – és itt nincs még vége

–          meghívást kapnak a bemutató utáni, szilveszteri és farsangi bulikra is

–          elkísérhetik a társulatot a turnékra – határon innen és túl

–          a MASZK-osok ötleteit komolyan veszik

–          a MASZK-osok elmondhatják magukról, hogy ismerik a színház minden rejtett kis zugát.

–          kaphatnak meghívót és/vagy vehetnek szakmai jegyet az ismerőseiknek

Mit tesz egy MASZK-os?

–          leginkább az előadások előtti előkészületekben van szükség a segítségükre: kezelik a villanyokat, előkészítik a teret, beengedik a közönséget, érvényesítik a jegyeket, az eltévedt nézőket pedig útbaigazítják, ha mondjuk nem találja a helyét, segítenek a ruhatárnál, szavazólapot is osztanak – egy MASZK-os sok mindenre képes, több MASZK-os pedig egyszerűen mindenre.

–          segítenek népszerűsíteni a színházat:

Hogy lehetsz MASZK-os?

Küldj nekünk a pr@szinhaz.ro címre egy fényképet és egy egyoldalas szöveget, amiben leírod, hogy miért szeretnél velünk lenni, és hogy mik az erősségeid. Ezután találunk egy időpontot, amikor találkozhatunk és megismerkedhetünk, ekkor megmutatunk mindent, amit tudnod kell.