Önkénteseket keresnek a pulzArt fesztiválra

Önkénteseket keresnek a pulzArt fesztiválra

A pulzArt fesztivál szervezőcsapata olyan lelkes, aktív és kultúraszerető fiatalok jelentkezését várja, akik kipróbálnák magukat a szervezésben és csatlakoznának egy kortárs művészeti programsorozat lebonyolításához.

Amit mi kínálunk: díjmentes részvételt a fesztivál programjaira, szakmai tapasztalatszerzést, betekintést a rendezvényszervezésbe és közös munkát egy tapasztalt csapattal.

A www.pulzart.ro honlapról lehet letölteni a jelentkezési űrlapot, amelyet szeptember 5-e, reggel 8 óráig kell elküldeni a kultura@sepsi.ro címre, vagy személyesen eljuttatni a Városimázs Irodába (1918. December 1. utca, 6. szám).

A székelyföldi viszonylatban egyedülálló, második alkalommal megszervezett pulzArt kortárs összművészeti fesztivál célja, hogy egyszerre szólítsa meg mind a nyakkendős, mind a teniszcipős közönséget olyan reprezentatív, izgalmas, mai művészeti kezdeményezések bemutatásával, amelyek szabadon ötvözik a műfajokat, és inspirálóan hatnak a kultúra iránt érdeklődőkre.

A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program központi eseménye, a négy tematikus év találkozási pontja. Idén a Játék éve van, ennek megfelelően a színházművészet kerül a középpontba, de természetesen jelen lesznek más művészeti ágak kiemelkedő alkotói is.

 

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Tamási Áron Színház

Társszervezők: M Studio Mozgásszínház, Bod Péter Megyei Könyvtár, Tone Troopers Audio-Vizuális Egyesület

Partnerek: Kovászna Megye Tanácsa, Kónya Ádám Művelődési Ház, Háromszék Táncegyüttes, Cimborák Bábszínház,  Romániai Képzőművész Szövetség Sepsiszentgyörgyi Fiókja, Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér, MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület, Kónya et Kónya Ponopol, Tein Teaház, Szépírók Társasága

Támogató: Nemzeti Kulturális Alap (NKA)