Önkénteseket keres az Osonó Színházműhely

Önkénteseket keres az Osonó Színházműhely

Lány- és fiúszerepre, illetve technikusi feladatok ellátására vár jelentkezőket az Osonó új önkéntes-programja. A társulat 15 év fölötti fiatalok jelentkezését várja a következő fél évben sorra kerülő belföldi és nemzetközi színházi projektekhez. Egyik esetben sem szükséges előzetes tapasztalat.

 

A jelentkezők egy műhelymunka-sorozaton vesznek majd részt, amely végén sor kerül a programba bekerülő önkéntesek kiválasztására. Az önkéntes- és csapatmunka legfontosabb kulcsszavai a színházon túl a kreativitás, közösség, utazás, tapasztalat és kaland. Jelentkezni december 18-án, péntek este 8 óráig lehet a 0757-293-587-es telefonszámon vagy az osonoszinhaz@osono.ro e-mail címen.

Az 53 hazai és nemzetközi díjjal kitüntetett Osonó Színházműhely egy olyan független színház, amely szellemi műhelyként teret ad a fiatalok kortárs színházi kísérleteinek. Előadásainkat mind Bangkoktól Edinburgh-ig a világ nagyvárosaiban, mind Erdély számos településén bemutattuk már.

 

2015-ben az Osonó Színházműhelynek 1 új bemutatója volt, két kontinens 15 országának 51 településén 127 előadást tartott, amelyet 6.040 néző tekintett meg. Az idén a társulat 71 műhelyfoglalkozást szervezett és 4 díjban részesült.