Offline- Bemutató a marosvásárhelyi román színházban

Offline- Bemutató a marosvásárhelyi román színházban

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulatának következő bemutatója a Guga Jr. Ifjúsági Színjátszócsoport OFFLINE című előadása Laurențiu Blaga rendezésében.

A premierre 2018. szeptember 8-án, szombaton 17.00 órától kerül sor a Nemzeti Színház Kistermében a 100% RELOADED egésznapos évadnyitó esemény keretében. A további előadások időpontjai: szeptember 10., vasárnap 17.00 óra, és szeptember 18., kedd 17.00 és 19.30 óra.

Az előadás a devised theatre típusú folyamat eredményeként jött létre, amelynek során a diákszínészek színpadi gyakorlat által próbálták feltárni a kommunikáció hiánya okozta problémákat a mai fiatalok körében. Mikor állunk kapcsolatban a valósággal? Mikor vagyunk offline? – Ez csak két kérdés azok közül, amelyre keresik a választ a fiatal színészek. Az előadás az írországi Leargas, Waterford Youth Arts (WYA) szervezet által koordinált Erasmus+ projekt része.

A szereposztás tagjai: Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea, Rareș Toncian. A projekt alkotócsapata: Laurențiu Blaga – rendező, Daniel Oltean – színpadi dramaturg, Zeno Apostolache Kiss – zenei felkészítés és zenei hangszerelés, Alexandra Moldovan – koreográfus, Kászoni Attila – light design.

A projekt partnerei: Waterford Youth Arts (Írország), Stella Polaris (Norvégia), Marosvásárhelyi Nemzeti Színház.

AZ ELŐADÁS MAGYAR NYELVŰ FELIRATTAL KÖVETHETŐ!

Jegyek a Kultúrpalotában működő jegyirodában (telefon: 0372758230), a színházi jegypénztárban (telefon: 0365806865) és a www.biletmaster.ro honlapon válthatók.