Nyílt órával indítja évadát a temesvári színház

Nyílt órával indítja évadát a temesvári színház

Döbrei Dénes és Varga Heni mesterkurzusa szombaton, 15 órától a közönség számára nyílt bemutatóval zárul a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Nagytermében.

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház idén is megszervezte az immár hagyományossá vált évadnyitó mozgásművészeti workshopját. A fiatal színészek és főiskolások számára 2013. augusztus 26 – szeptember 1. között szervezett egyhetes tréninget Döbrei Dénes és Varga Heni vezeti, akiket a temesvári közönség több éve ismerhet: Döbrei Dénes vezetett már workshopot a temesvári színházban, ésVarga Henivel,az évek során több, meghívott előadásban is felléptek Temesváron.

A workshop szombaton, szeptember 31-én 15 órától rövid bemutatóval zárul, melyben a kurzuson résztvevők bemutatják munkafolyamatuk eredményeit. Az eseményre a színház Nagytermében kerül sor, a belépés ingyenes.

Vasárnap, szeptember 1-én 12 órától sportnapra kerül sor a Bartók Béla Elméleti Líceum udvarán, melyen a színház fotbalcsapata megmérkőzik a színház baráti társaságából összeállt csapattal.