Novemberben is izgalmas előadásokkal készül a Puck Bábszínház!

Novemberben is izgalmas előadásokkal készül a Puck Bábszínház!

November 3-án és 17-én Paprikajancsi kalandjai, 10-én egy új előadás, A csillagszemű juhász bemutatója és 24-én a Micimackó című magyar nyelvű előadások lesznek láthatók 11:00 órától.

 

Paprikajancsi kalandjai

Két színész három történetet mesél el. Mindhárom főszereplője Paprikajancsi, aki bátorságával, eszességével legyőzni az ördögöt. „Amíg mosolyogni tudunk magunkon, hibáinkon, berögözött rossz szokásainkon,  addig magunkban hordozzuk a javulás csíráját”  ̶  vallja az előadás rendezője, Vadas László, és a jókedvű előadást a kicsiknek és nagyokat egyaránt ajánlja.

Ajánlott korosztály: 3+

 

Szerző: Demeter Ferencz

Rendező: Vadas László

Rendezőasszisztens: György László

Díszlet és bábok: György László, Szabó Tünde

Játsszák: Giriti Réka, György László

 

BEMUTATÓ – november 10., 11:00 órától: A csillagszemű juhász

részletek hamarosan

 

Micimackó

Micimackó a Százholdas Pagonyban él a barátaival, az ijedős Malackával, az örökké elfoglalt Nyúllal, a sértődékeny Fülessel, a lökdösődő Tigrissel, a jóságos Kanga-mamával és az ő kíváncsi Zsebibabájával, valamint a bölcselkedő Bagoly urasággal. Micimackó történeteiben valaki mindig bajba kerül, de a barátoknak köszönhetően a bajba jutott mindig kikerül a pácból, és felszabadultság, öröm tölti be az aggodalom helyét.

Ajánlott korosztály: 4+

 

Szerző: A. A. Milne
Rendező: Kovács Ildikó
Látványtervező: Valentin Codoiu
Zeneszerző: Vermesy Péter
A rendező munkatársa: György László
Szereposztás: Giriti Réka, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Kötő Áron, Urmánczi Jenő

 

———————————————————————–

A Puck Bábszínház román tagozata is szeretettel vár minden érdeklődőt. 4-én A száműzött farkas (Lupul interzis), 11-én Együtt-ország (Țara lui Împreună), 18-án A rút kiskacsa (Rățușca cea urâtă) és 25-én A kiskakas gyémánt félkrajcárja (Punguța cu doi bani) előadások lesznek láthatók. Az előadások 11:00 és 12:30 órától kezdődnek.

 

Jegyek válthatóak előadás előtt a bábszínház pénztáránál. Jegyfoglalás hétfőtől péntekig 9-16 óra között a következő telefonszámon: 0731837693. Továbbra is igényelhető a nagycsaládos jegy a Puck Bábszínház magyar tagozatának az előadásaira. Ennek lényege, hogy a minimum három gyermeket kísérő szülők (maximum két nagykorú) ingyen tekinthetik meg az előadást.