Nőnapi kedvezményes jegyek a Vivaldi és az évszakokra a marosvásárhelyi színházban

Nőnapi kedvezményes jegyek a Vivaldi és az évszakokra a marosvásárhelyi színházban

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház a Nőnap alkalmával idén is szeretettel köszönti a „szebbik nem” képviselőit, és ezúttal is színházi előadással kedveskedik nekik. Így a 2017. március 7-én, kedden 19.00 órától a Nagyteremben műsorra tűzött VIVALDI ÉS AZ ÉVSZAKOK táncelőadására a hölgyek féláron válthatnak jegyet.

A VIVALDI ÉS AZ ÉVSZAKOK táncelőadást Gigi Căciuleanu rendező-koreográfus, irányításával vitte színre a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulata. Az előadásban Antonio Vivaldi összetéveszthetetlen zenei akkordjai szolgáltak alapul egy olyan produkció megvalósításához, melyben megjelenítődik az egyik legjelentősebb romániai táncművész mozgásvilágának költészete, rejtélyessége, sajátos fantáziája. A színrevitelben az alkotót Beney Zsuzsa költőnő Barokk szonettjei is megihlették, melyek román, és magyar nyelven is elhangzanak az előadásban.

Jegyek válthatók a Színház Kultúrpalotában működő jegyirodájában (hétköznap 12.00-17.30 óra között, telefon: 0372 951 251) és a Színházban működő jegypénztárban (hétköznap 9.00-15.00 óra között és előadás előtt egy órával, telefon: 0365 806 865), valamint a www.biletmaster.ro honlapon.