? Bereczky Sándor | https://bereczky.ro

Nézőtéren és online is követhető a Grand Hotel Retromadár

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház örömmel értesíti közönségét, hogy 2021. április 28-ától kezdődően újra nézők előtt játszhatja előadásait. A Tompa Miklós Társulat április 28., szerda 19:00 órára meghirdetett Grand Hotel Retromadár című produkcióját, Radu Afrim rendezésében így már hibrid módon (30 százalékos nézőtéri lefedettséggel, és élő online közvetítésben) játssza.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 11 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint a https://teatrunational.biletmaster.ro/hun oldalon.

Az előadás élő közvetítésére jegyeket 29 lejért a https://teatrunational.biletmaster.ro/hun/Event/44003281/Grand-Hotel-Retromadar  oldalon vásárolhatnak az érdeklődők.

A néző a sikeres vásárlást követően az előadásra szóló jegyet e-mail üzenet formájában kapja meg a szolgáltatótól. A megtekintéshez szükséges link a jegyen található.

A 16 éven felüliek számára ajánlott előadást Romániából illetve külföldről, román felirattal követhetik az érdeklődők. Fölhívjuk nézőink figyelmét, hogy az előadás élő közvetítés (nem felvétel) formájában történik, ezért utólag nem nézhető vissza.

További információk a színház honlapján (www.nemzetiszinhaz.ro), valamint a társulat facebook oldalán (facebook.com/tompamiklos) olvashatók.