Népszerű zenés vígjátékkal búcsúztatja az óesztendőt a Harag György Társulat

Népszerű zenés vígjátékkal búcsúztatja az óesztendőt a Harag György Társulat

Vajda Katalin darabjával, az Anconai szerelmesekkel búcsúztatja az óévet idén a Harag György Társulat. Az 1960-as, 1970-es évek Olaszországát mind díszletekben és jelmezekben, mind pedig dalokban megidéző produkció igazi kikapcsolódás és jó hangulatú lezárása lehet a 2021-es esztendőnek.

A produkció decemberben három alkalommal lesz látható: 29-én, 30-án és 31-én, mindhárom alkalommal 18 órai kezdettel, bérletszünetben.

A darabot pontosan 20 éve játszotta legutóbb a társulat: akkor Andrei Mihalache rendezésében hatalmas közönségsiker született. Most egy megújult társulattal, sok fiatal színész szereplésével, Lendvai Zoltán rendező színrevitelében kerül műsorra az örökzöld alkotás.

Az előadásra jegyek november 25-től kezdődően kaphatók az Északi Színház jegypénztárában hétköznaponként 10 és 17, szombaton pedig 10 és 13 óra között. Online jegyvásárlás: biletmaster.ro. A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott.

A társulat kéri továbbá, hogy a járványügyi korlátozások miatt kizárólag olyanok váltsanak jegyet, akik rendelkeznek zöld igazolvánnyal, azaz a COVID-19 koronavírus elleni védettséget igazoló okirattal, ugyanis csak annak alapján léphetnek nézők a színház nézőterére.