Flow4 – 2022. junius 27.

Nemzetközi fesztiválokkal és turnékkal kezdi az új évadot az M Studio

Örményországba, Marokkóba és Portugáliába utazik az M Studio az ősz folyamán, ugyanakkor az új évadban három új produkcióval készülnek. A júniusban bemutatott, Fren_Ák koreográfiájában készült romeo@julia.com előadást Budapesten és Bukarestben játssza a társulat.

A sepsiszentgyörgyi M Studio szeptember 11-én kezdi az új évadot a romeo@julia.com előadással, amelyet 18 órától játszanak a táncstúdióban. Az előadás szeptember 26-án lesz még látható (19 órától), a Román Nemzeti Kulturális Alap (AFCN – Administrația Fondului Cultural Național) támogatásával pedig október 15-én a Bukaresti Nemzeti Színházban, majd november folyamán, Budapesten is bemutatják a Fren_Ák koreográfiájában készült produkciót.

Októberben három rangos nemzetközi táncfesztiválon vesz részt a társulat a LIFT produkcióval. Október elején Örményország fővárosában, Jerevánban (a High Fest International Performing Arts Festival keretében), október 6-9. között Portugáliában, Almada városban (a Quinzena de Dança de Almada fesztiválon) valamint október végén, 24-31. között Marokkóban, Casablancában (a Blanc’art Theatre Festival keretében) játsszák a LIFT-et.

A társulat három új produkciót tervez az új évadban. 2022 november-december folyamán a bukaresti Simona Deaconescu koreográfus és filmrendező, 2023 februárjában pedig Barta Dóra koreográfus dolgozik együtt az M Studióval, júniusban pedig egy új tűzzsonglőr produkción fognak dolgozni a társulat tagjai, a PYRO sikeréből inspirálódva.

A sepsiszentgyörgyi előadásokra jegyet váltani személyesen lehet a Központi Jegyirodában illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon. Az M Studio szeretettel várja a nézőket az új évadban is.