Nem elég- Mozgásszínházi előadás Temesváron

Nem elég- Mozgásszínházi előadás Temesváron

(Rádió és Egyszerű oldal) Alakulunk. Egymáshoz csiszoljuk magunkat. Kompromisszumokat kötünk és észrevétlenül is manipulálunk. Március 1-én a budapesti Zéró Balett előadásában, Nem elég. Három táncos és két zenész improvizatív mozgáselőadása kapcsolatról, kompromisszumokról, erőviszonyokról.

Nem elég – mozgásszínházi előadás a megfelelés útvesztőiről

Alakulunk. Egymáshoz csiszoljuk magunkat. Kompromisszumokat kötünk és észrevétlenül is manipulálunk. Március 1-én a budapesti Zéró Balett társulatát látja vendégül a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház.

A  Sarlós Flóra Eszter koreográfus vezetésével létrejött Nem elég című improvizatív mozgáselőadás a kapcsolatok szövevényes rendszeréről, a kompromisszumokról az erőviszonyokról mesél. Arról, hogyan alakul egymáshoz két ember és észrevétlenül mit áldozunk fel magunkból és a másikból egy békés együttélés reményében.

Az este 7 órától sorra kerülő mozgáselőadást improvizációs, mozgással egybekötött koncert zárja, melyen ezúttal az előadásban fellépő három táncos mellett a temesvári Unfold Motion két táncosa is részt vesz.