Négyfaluban az Osonó- kezdődik a társulat legújabb projektje

Négyfaluban az Osonó- kezdődik a társulat legújabb projektje

Az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást szeptember 24-én, szerda este 7 órától láthatja a négyfalusi közönség. Ezzel az eseménnyel indul az Osonó Színházműhely legújabb projektje, amely keretén belül, a következő időszakban több szórványtelepülésen és faluban lesz látható a Fazakas Misi által rendezett előadás.

A társulat kiemelten fontosnak tartja, hogy eljusson ezekre a településekre. Egy belső, íratlan szabály szerint, minden nemzetközi turné vagy fesztivál előtt és után falvakba és szórványtelepülésekre utazik a csapat. A nyári marokkói projekt és a nemrég befejeződött magyarországi turné után, valamint a novemberben kezdődő újabb marokkói projekt között, az október ezeknek a kiszállásoknak a hónapja lesz.

A Brassó megyei Négyfaluban, a Hétfalusi Magyar Ifjúsági Klub és a Négyfalusi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében megvalósuló XVIII. Szent Mihály Napok látják vendégül a társulatot. Októberben, az Osonó projektjének következő állomása Déva, Csernakeresztúr és Lupény lesz, majd két Kovászna megyei faluban, Bereckben és Kökösön lép fel a csapat. Az előadássorozat a hónap végén, Olthévízen és Fogarason zárul.

A projektet a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány, a Communitas Alapítvány, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és Kovászna Megye Önkormányzata támogatja.

 

Az Osonó játékrendje ITT olvasható:

http://osono.ro/musor/hu