📷 Bereczky Sándor | http://www.facebook.com/bereczky.sandor

Műsorváltozás a Tompa Miklós Társulat októberi műsorrendjében

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház a hatályban lévő intézkedéseket szigorúan betartja, és a színház nézőinek valamint munkatársainak a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítja. Ennek fenntartása érdekében a Tompa Miklós Társulat 2021. október 19-ére valamint 20-ára meghirdetett GRAND HOTEL RETROMADÁR című előadásai elmaradnak. Az október 19-ei előadás helyett a Társulat Henrik Ibsen: A NÉP ELLENSÉGE című produkcióját tűzi műsorra, Keresztes Attila rendezésében, melyet kedden, 19:00 órától a Színház Nagytermében tekinthet meg a nézőközönség.

A már megvásárolt jegyek felhasználhatók A NÉP ELLENSÉGE című produkcióra, vagy az idei évad végéig bármely későbbi előadás során, előzetes helyfoglalással. A nézők a jegyeket a színház jegypénztárában, hétfőtől péntekig 9:00-19:00 óra között, vagy előadás kezdése előtt egy órával válthatják be.

A 14 éven felüliek számára ajánlott, román felirattal követhető előadás a járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhellyel és a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik.

Jegyvásárlás személyesen, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában  valamint online, a Biletmaster oldalán: 

https://teatrunational.biletmaster.ro/…/A-nep-ellensege

A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti Nézőit. A színház tevékenységét érintő legfrissebb információk a színház holnapján (www.nemzetiszinhaz.ro) valamint Facebook oldalán (www.facebook.com/tompamiklos) elérhetők.