Musical- és operettgála a Szigligeti Nyári Esték keretében

Musical- és operettgála a Szigligeti Nyári Esték keretében

Nyári Musical és Operett Gála címmel a legnépszerűbb musical- és operettslágerekből kaphatnak ízelítőt az említett műfajok kedvelői augusztus 28-án, szerdán 20 órától a Szigligeti Színházban.

A Szigligeti Nyári Esték keretében sorra kerülő gálaesten elhangzanak dalok többek között az Operaház Fantomja, az Evita, a Grease, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Nyomorultak, a My Fair Lady, A Szépség és a Szörnyeteg, a Miss Saigon, a Romeó és Júlia, a Mozart, az Elisabeth, a Made in Hungária című musicalekből, illetve a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, A cirkuszhercegnő, a  Mária főhadnagy, a Lili bárónő című operettekből. A gálaesten népszerű magyarországi előadók (többek között a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Budapesti Operettszínház művészei) lépnek fel: Miller Zoltán, Mahó Andrea, Baranyai Annamária, Egyházi Géza, Szendy Szilvi és Peller Károly.

Az előadásra jegyeket augusztus 1-13. között a színház titkárságán lehet váltani, augusztus 14-étől a  a pénztárban, nyitvatartási rend szerint: keddtől péntekig 10-15 óra között, illetve egy órával az előadások előtt. Jegyárak: 40 (központi páholyok), 30 (zsöllye, oldalpáholyok), illetve 20 lej (erkély).