MURLIN MURLO IDÉN UTOLJÁRA a Figuránál

MURLIN MURLO IDÉN UTOLJÁRA a Figuránál

A Figuránál idén utoljára tekinthető meg Barabás Árpád rendezésében a Murlin Murlo című előadás. Nyikolaj Koljada darabjára december 19-én, csütörtök este 7 órától kerül sor. Mivel a produkció stúdióelőadás a nagyszínpadon, a helyek száma korlátozott.

Egy omladozó lakásban, egy poros kisvárosban összezárt emberek nem tudják, mi a boldogság. A kombinátnál dolgozik mindenki, a kohó és a csirkefarm szagával keveredve a levegő egyre fullasztóbb – bár ezt már csak az érzékeli, aki nem született bele. Mostanság egyre azt hallani – maga a Levitán is bemondta a rádióban –, hogy világvége közeledik.

Nyikolaj Koljada lemezteleníti, mélybe dobja szereplői lelkét, majd mintegy erőtlen feloldozásként felkínálja a választási lehetőséget: maradnak Sipilovszkban és elpusztulnak, vagy vonatjegyet váltanak egy új életre.

Felhívjuk nézőink szíves figyelmét, hogy a produkció 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej. Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy a org@figura.ro e-mail címen.

Szeretettel várunk mindenkit!