MOZI, SZÍNHÁZ ÉS ZENE A BUDAPESTI KATLAN CSOPORT ELŐADÁSÁBAN Gyergyószentmiklóson

MOZI, SZÍNHÁZ ÉS ZENE A BUDAPESTI KATLAN CSOPORT ELŐADÁSÁBAN Gyergyószentmiklóson

December 12-én, csütörtök este 7 órától a budapesti Katlan Csoport A zsákfalu című előadását lehet megtekinteni a Figura Stúdió Színház stúdiótermében. A produkció rendezője, Kasvinszki Attila, a Meridián 42 Színház és Filmműhely vezetője. Az Avagy a maffia próbálkozásai egy kis faluban alcímet viselő produkció Martin McDonagh Vaknyugat című művének továbbgondolása, szabad elvonatkoztatása. Az alkotómunkához a színészeken és filmeseken kívül egy fiatal lengyel zenész is csatlakozott, az előadás egyszerre színház, mozi és zene.

A színészek a témákra reflektáló improvizációs technikával hozták létre az előadás szilárd szerkezetét, mely nem csak a színpadi jelenetekben, hanem a mozivásznon megjelenő képekben ölt érzéki testet.

Az izgalmas történetben szó lesz a testvéri érzésekről, családi tragédiáról, tiltott, de le nem tagadható és el nem kerülhető szerelemről, banális halálesetekről és egy végzetes bűn meg nem bocsáthatóságáról.

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej. Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy a org@figura.ro e-mail címen.

Szereplők: Fazakas Júlia, Kozma Károly, Kasvinszki Attila, Tzafetaas

Filmen: Farkas László, Botházi Zsófia, Bihari Zoltán

Zenész: Robert Dakowicz

Asszisztens: Sváb-Kovács Szilveszter

Koreográfus: Darell Lewis

Segédoperatőr: Benkő Marcell

Hangmérnök: Hörömpöli Márk

Hang utómunka: Hunyadi Alex

Rendezőasszisztens: Rózsavölgyi Barbara

Vágó: Batka Annamária, Tősér Ádám

Operatőr: Győri Márk

Rendező: Kasvinszki Attila

Produkciós Partner: Katlan Csoport

Támogatók: EMMI, SÍN Kulturális Központ, Jurányi Inkubátorház, R33, Martonyi