Most is megéri bérletet váltani a marosvásárhelyi színház előadásaira

Most is megéri bérletet váltani a marosvásárhelyi színház előadásaira

Bár az évad egyre inkább a vége felé közeledik, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata továbbra is ajánlja a bérletváltást, mely a vásárlót akár 30%-os kedvezményre jogosítja fel a normál jegyárhoz képest.

A szabadbérleteket egységenként lehet felhasználni: a 4, 6 vagy 8 egységet a néző kedvére kombinálhatja a Tompa Miklós Társulat nagytermi, kistermi és Underground termi előadásaira.

            Május 29-én és 30-án, valamint június 13-án megtekinthető a FEKETE PÉTER operett, de szerepel a műsorban a RÉSZEGEK, a NÉZD, KI VAN ITT!, a PJOTRUSKA, a RETROMADÁR BLOKKNAK CSAPÓDIK ÉS FORRÓ ASZFALTRA ZUHAN, az A LÉLEK MEZTELEN LAZASÁGA, a HEDDA GABLER, a MACBETH, a LE MISANTHROPE – AZ ÚJ EMBERGYŰLÖLŐ, az EGY LÓCSISZÁR VIRÁGVASÁRNAPJA, a DE SZERETNÉK GAZDAG LENNI! és a  LISELOTTE ÉS A MÁJUS.

            A 2017-2018-as idényre szóló bérletek az évad végén érvényüket vesztik.

            Bérletet a Kultúrpalotában működő jegyirodában lehet váltani keddtől péntekig 12.00-17.30 óra között (tel. 0372 951 251), a Színházban működő jegypénztárban keddtől péntekig 9.00-15.00 óra között (tel. 0365 806 865), valamint online, a biletmaster.ro honlapon.

További információk a Színház honlapján: www.nemzetiszinhaz.ro és Facebook-oldalán: www.facebook.com/tompamiklos.