Monodráma a Vigadó színpadán

Monodráma a Vigadó színpadán

December 13-án, 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központban a Csíki Játékszín produkciója, Háy János A halottember című monodrámája lesz látható. A Nő szerepében Dálnoky Csilla lép színpadra, rendező: Kányádi Szilárd.

A történet egy édesanyáról szól, aki gyermekét egyedül neveli, mert férje a fronton harcol már hosszú ideje. Majd jön két levél. Az egyikben maga az édesapa ír családjának, míg a másik a halálhírét hozza. Temetés, gyász és özvegyi élet vár főszereplőnkre, aki nem akar mást, csak helytállni.

Szereposztás – Nő: Dálnoky Csilla, rendező: Kányádi Szilárd, díszlettervező: Dálnoky Csilla, Kányádi Szilárd, jelmeztervező: Dálnoky Csilla, Kányádi Szilárd, dramaturg: Dálnoky Csilla, dramaturgiai konzulens: Boros Kinga, ügyelő, súgó: Kraft Noémi.

Jegyek válthatók a Vigadó Művelődési Központ jegypénztárában minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 8.00 és 16.00 óra között, minden pénteken 8.00 és 14.00 között, valamint előadások előtt egy órával. Jegyár: 20 lej, nagytermi stúdió. Információk és helyfoglalás a 0730 600 279-os telefonszámon.