MI VOLT: tánc- és mozgásszínházi előadás a Figuránál

MI VOLT: tánc- és mozgásszínházi előadás a Figuránál

Október 21-én, hétfő este 7 órától a Figura Stúdió Színház stúdiótermében lehet megtekinteni a MI VOLT című tánc- és mozgásszínházi előadást, mely az Örökség Egyesület és az Udverhely Néptáncműhely közös produkciója. A 2012 óta tartó együttműködés célja fiatal koreográfusok támogatása, kiselőadások létrehozása, forgalmazása. A Trilógia projekt keretén belül egy év alatt három előadás került bemutatásra, Antal József, koreográfus, jegyzi a negyedik, MI VOLT című produkciót.

Az előadás tematikái a párkapcsolatok közötti viszonyok, az emberi viselkedési formák, önmagunk környezetünknek mutatott felszínes képének megrajzolása, és mindezek nagyító alá helyezése. A jelen időben támadó, ki nem mondott gondolataink, be nem teljesült vágyaink, leplezett tulajdonságaink felszínre törése, fantazmagóriánk képi megformálása, mozdulatokba való öntése, újszerű mozgás nyelvezet létrehozásához kínál lehetőséget.

Jegyek ára 10 lej, megvásárolhatók munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában. Helyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon. Az előadás időtartama 42 perc.

Előadók, alkotók:

Bloj Mihai, Deák Orsolya, Györfi Csaba,  Pál Alíz, Madaras Zoltán, Ruszuly Ervin, Zaiba Anikó,

Koreográfia: Antal József