Mesejátékot mutat be a Harag György Társulat

Mesejátékot mutat be a Harag György Társulat

A 2013/2014-es színházi évad utolsó gyerekelőadásaként A becsülete tolvaj Marci című nagyszínpadi produkciót mutatja be 2014. május 18-án, délelőtt 11-től a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében. Az Illyés Gyula szövege alapján készített előadást Nagy Orbán, a társulat színésze rendezte, a díszlet Baráth Csaba Attila nevéhez fűződik, a jelmezeket Nagy Anikó válogatta, a videomontázsokat Süveg Károly készítette, az előadás technikai munkatársa Végh Balázs, ügyelője és súgója Varga Katalin. A produkció szereplői: Nagy Orbán, Bandura Tibor, Gaál Gyula, Bandura Emese, Bándi Johanna, Marosszéki Tamás, Nagy Tamás, Poszet Nándor, Varga Sándor és Nagy Anikó.

Tolvaj Marci története bátorságról, próbatételek sorozatáról, becsületről, furfangról és természetesen szerelemről szól. Előadásunk mindezekhez hozzátesz még egy nagy adag humort, belekever egy csipetnyi iróniát, megfűszerezi mérhetetlen jókedvvel, és nagy szeretettel tálalja a kedves nézőknek.

 Jegyek a színház Horea úti jegypénztárában válthatók hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával a művelődési ház előterében; bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni. A bemutató előadásra az Móra Ferenc bérlet érvényes.

 

A Harag György Társulat PR-irodája