Menjünk, lássunk egy csodát! - adventi bemutató a Lilliput Társulatnál

Menjünk, lássunk egy csodát! – adventi bemutató a Lilliput Társulatnál

Új bemutatóval készül a Szigligeti Színház Lilliput Társulat, amelyet Advent első vasárnapján, november 28-án 17 órai kezdettel láthatnak az Árkádia Bábszínház nagytermében. A Menjünk, lássunk egy csodát! című előadás betlehemes játék angyali énekkel, láncos bot zörgéssel, pásztorokkal, bárányokkal és a legnagyobb csodával.

Jegyeket személyesen a Szigligeti Színház jegypénztáraiban lehet váltani, illetve online a www.biletmaster.ro oldalon.

Menjünk, lássunk egy csodát!

„Bárcsak előbb felébredtünk volna,

Hogy a kis Jézust megláthattuk volna.

Már megcsendült a fülembe az angyal mondása,

Hogy kis Jézus született rongyos istállóban.”

Több tájegység hagyományos betlehemi játékainak elemeiből építünk fel egy olyan bábszínházi előadást, amelyben a lehető legtöbbet igyekszünk megőrizni az eredeti szövegekből, dallamokból, mozgásformákból, a történet mégis friss ésegész lesz. A játék középpontjában a csoda áll.A csoda, hogy a kis Jézus nem egyszer, régen született, de a gyerekek és az igaz emberek szívében minden évben újra megszületik.

Rendező: Dió Zoltán

Zenei szerkesztő: Fehérváry Lilla

Szereplők:

Benczi Tekla

Csepei Róbert

Daróczi István

Hanyecz Debelka Róbert

Lélek Sándor Tibor

Németi Emese

Oláh Anikó Katalin

Stéfán Bodor Mária

Szabó J. Viktor

Szentpéteri Lenke

Varga Imre

A Szigligeti Színház előadásaira a jelenleg is érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében a 12 év alatti személyek korlátozások nélkül, a 12 év feletti személyek csak érvényes, a teljes oltottságot, avagy a betegségből való felgyógyulást bizonyító EU-s COVID-igazolvánnyal léphetnek be. Az előadások időtartama alatt a maszk viselése és a távolságtartás kötelező.