Meghívó a Százholdas Pagonyba

Meghívó a Százholdas Pagonyba

Micimackó, Malacka, Tigris, Nyúl, Róbert Gida – ki ne ismerné, ki ne szeretné őket? Március 18-án, szombaton 11 órától velük találkozhatunk a Puck Bábszínház színpadán! Micimackó  túl sok mézet eszik, aztán Malackával elefántcsapdát állít, és a kalandok még csak itt kezdődnek el igazán.

Az előadás négy éven felülieknek ajánlott.

A Kovács Ildikó által rendezett előadás öt történetet jelenít meg a meseregényből, melyek tematikailag főként az állatok hibáiról, figyelmetlenségéről szólnak, avagy a nehezebb helyzetekben a barátok kölcsönös segítségnyújtását mutatják be. Az előadás fontos alakja, a történetek külső és belső alakítója, egyféle jószívű ceremóniamestere Róbert Gida, aki egyben interaktívvá teszi a játékot.

A szombati előadás előtt a Micimackó látható lesz a Kolozsvári Állami Magyar Színház Gyermekmegőrzőjében is, csütörtökön, március 16-án, este 7 órától. A Puck Bábszínház magyar tagozata ezzel az eseménnyel kezdi meg a sétatéri színházzal való közös együttműködését, melynek keretében bábelőadásokat játszunk a gyermekeknek, míg a felnőttek a színház előadásait élvezik. (A gyermekmegörző programjai ingyenesek.)

Jegyek válthatóak a szombati előadás előtt egy órával a bábszínház pénztáránál, illetve minden nap reggel 8 és délután 16 óra között jegyfoglalás lehetséges Sipos Krisztina közönségszervezőnél a következő telefonszámon: 0731837693.