MÉG ÖT PERC JÓTÉKONYSÁG A TEMESVÁRI SZÍNPADON

MÉG ÖT PERC JÓTÉKONYSÁG A TEMESVÁRI SZÍNPADON

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház október 25-én, este 20 órától  a „Még 5 perc” zenekar jótékonysági akusztikus koncertjére várja az érdeklődőket.

A „Még 5 Perc” zenekart 2010 végén alapította néhány egyetemista és Aszalos Géza, a temesvári magyar társulat színművésze. Debütáló koncertjüknek a Temesvári Magyar Színház adott otthont, a TMD Gólyabál keretén belül. Azóta számos koncertjük volt már nem csak Temesváron, de Székelyudvarhelyen, Kolozsváron, Tusnádfürdőn, Borzonton és Debrecenben is. A zenei stílusukban megtalálhatóak a klasszikus rock, pop rock, alternatív rock, blues rock, hard rock és a funk elemei is.

A zenekar tagjai: Aszalos Géza – vokál, Csók Attila – dob és ütőhangszerek, Hegyi Szilárd – gitár, Simma Péter – basszusgitár, Tóth Levi – gitár, Vinczi Annamari – vokál. Meghívottjuk Kiss Attila, akit a temesvári közönség a repertoáron levő előadásokból, valamint a Shake Quartett és a Kiss, Nagy &Veress Trió zenekarokból ismerhet.

A színház Nagytermében tartandó koncertre a belépés ingyenes, jótékonysági koncertről lévén szó azonban, minden támogatásért hálásak vagyunk.  A koncerten összegyűlt összeget, súlyos betegséggel küzdő fiatal kollégánk, Nagy Alfréd, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház színművészének megsegítésére ajánljuk fel.

Adományokat a helyszínen és a Színház jegyirodájában fogadunk el.