Még kaphatók jegyek a Harag György Társulat szilveszteri előadására

Még kaphatók jegyek a Harag György Társulat szilveszteri előadására

Ugyan még több mint egy hónap van a 2019-es év végéig, a Harag György Társulat óévbúcsúztató előadásai iránt hatalmas az érdeklődés, a jegyek közel háromnegyede pedig már gazdára is talált, így jó lesz sietnie annak, aki a társulattal szeretne nevetve búcsúzni az évtől.

A Harag György Társulat idén december 29-én és 30-án 19 órától, 31-én pedig 18 órától játssza bérletszünetben az szilveszteri vidám előadást Pénz az égből címmel. A Ray Cooney-vígjáték rendezője Lendvai Zoltán, aki nem is olyan rég a Család ellen nincs orvosság című, szintén Cooney-vígjátékkal szerzett felhőtlen perceket a szatmári publikumnak.

A bemutatásra váró előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Rappert-Vencz Stella, Péter Attila Zsolt, Keresztes Ágnes, Nagy Orbán, Rappert-Vencz Gábor, Bodea Tibor és Orbán Zsolt.

Jegyek még kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, minden hétköznap 10 és 17 óra, hétvégén pedig 10 és 13 óra között, illetve a Biletmaster online jegyértékesítő rendszerben. További információkért hívja a 0261-712106-os telefonszámot vagy írjon a szervezes@harag.eu e-mailcímre.