Marosvásárhelyi bábszínisek a Puck Bábszínházban

Marosvásárhelyi bábszínisek a Puck Bábszínházban

Bálint Ágnes Mazsola-történetei elevenednek meg a Puck színpadán hétfőn, április 10-én a vásárhelyi bábos diákok jóvoltából.

Egy partnerség kezdetét jelenti a vásárhelyiek hétfői vendégjátéka, a Puck Bábszínház és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem bábművészet szakos diákjai további együttműködést terveznek, a jövőben is számítani lehet tehát hasonló látogatásokra.

Az Anya, mesélj Mazsolát című előadás történetei gyerekekhez és felnőttekhez egyaránt szólnak, céljuk a fiatalok megszólítása és szüleik szórakoztatása. A két előadás a hétköznapokat mutatja be gyerekszemmel, ugyanakkor humorosan beszél a gyereknevelés problematikájáról. Elszakad a nevelési kliséktől, megmutatva a felnőttben bújkáló gyermeket. Az előadásban Rácz Mihály, Köllő Andrea, Bugnár Szidónia Erika, Erdős Orsolya másodéves bábszínész szakos hallgatók játszanak. Az előadást kétszer játsszák, április 10-én, hétfőn 10.30 illetve 12.00 órakor.

Jegyek válthatóak előadás előtt egy órával a bábszínház pénztáránál, illetve minden nap reggel 8 és délután 16 óra között jegyfoglalás lehetséges Sipos Krisztina közönségszervezőnél a következő telefonszámon: 0731837693.