Márdirosz Ágnes kelti életre Karády Katalint a Csíki Játékszínben

Márdirosz Ágnes kelti életre Karády Katalint a Csíki Játékszínben

A Csíki Játékszínben február 14-én, csütörtökön 19 órakor mutatják be Pénzes Csaba Karády című darabját. A kamaratermi előadásban a címszerepet Márdirosz Ágnes színművész alakítja, zongorán kísér Ráduj Gábor. Az előadást február 15-én megismétlik, majd a hónap második felében, február 22-én is látható lesz a Hunyadi László Kamarateremben.

Jegyvásárlásra online a: https://www.bilete.ro/csikszereda/csiki-jatekszin/oldalon van lehetőség, valamint személyesen a Csíki Mozi jegypénztárában munkanapokon 9 – 18 óra között, illetve előadások előtt egy órával a Csíki Játékszín jegypénztárában.

Pénzes Csaba drámaíró darabja betekintést nyújt Karády Katalin misztikus homállyal fedett életébe, amelyről több legenda szövődött, mint amennyi hiteles elbeszélés vagy dokumentum maradt fenn. Felcsendülnek az örökzöld Karády dalok, melyek jelzőlámpaként világítják be egy hitetlen karrier sikereit és kudarcait.

Pénzes Csaba: KARÁDY

Karády Katalin: MÁRDIROSZ ÁGNES

Olivér: RÁDUJ GÁBOR
Díszlet- jelmeztervező: MÁRDIROSZ ÁGNES, KÁNYÁDI SZILÁRD
Dramaturg: MÁRDIROSZ ÁGNES, KÁNYÁDI SZILÁRD
Rendező: KÁNYÁDI SZILÁRD

Az előadás a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.