Már kaphatóak a jegyek a TESZT-re

Már kaphatóak a jegyek a TESZT-re

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház megkezdte a jegyek és bérletek árusítását az idei Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó előadásaira, melyekre május 23-30. között várjuk az érdeklődőket.

A már hagyományossá vált TESZT fesztivál az évek során átfogó szemléje lett a régió színházaiban aktuálisan futó előadásoknak. A fesztivál idei programjába hat ország művészileg kiemelkedő és meghatározó előadásai kaptak helyet, melyek az együttműködés, a kísérletezés és a klasszikus szövegek újragondolásának jegyében születtek. Három temesvári és egy aradi előadás mellett magyarországi, szerbiai, horvát, montenegrói és szlovéniai produkciók kerültek be az idei kínálatba.

A szervezők ebben az évben is több, különböző bérletcsomaggal várják a színházkedvelőket.

A 60 lejes kedvezményes bérlet, diákok és nyugdíjasok részére, valamint a 100 lejes felnőtt bérlet 5 szabadon választható előadás megtekintésére nyújt lehetőséget, míg a fesztivál minden meghívott előadására érvényes bérlet idén 200, kedvezményesen 100 lejbe kerül. A bérlet 9 külföldi és egy aradi produkció megtekintését teszi lehetővé.

A fesztivál meghívott előadásait bérleten kívül 30, illetve 15 lejes egység áron tekinthetik meg az érdeklődők. Kivételt képez a budapesti Maladype Színház előadása, melyre 20, illetve 10 lejért válthatnak jegyet, valamint a Bojan Jablanovec rendezte Manipulációk című koprodukciós előadás, mely bemutató lévén 25 lejes jegy megvásárlásával tekinthető meg.

 Az egy hetes színházi programba beválogatott Moliendo café előadásunkra 25, illetve 12 lejért, a Koldusoperára és a temesvári Auăleu Színház előadására pedig 16 és 8 lejes áron válthatnak majd jegyet.

Felhívjuk KULT Card bérleteseink figyelmét, hogy ígéretünkhöz híven ők a fesztiválra fél áron válthatnak jegyeket illetve bérletet, amennyiben erre vonatkozó igényüket időben jelzik.

Jegyek és bérletek a színház jegyirodájában kaphatóak, minden hétköznap délután 4 és este 7 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával; cím: Alba Iulia utca 2. Szám, telefon: 0356-450.606, e-mail cím: ticket@tm-t.ro. Online jegyfoglalásra nincs lehetőség, de jegyet a www.biletmaster.ro weboldalon válthatnak.

A fesztivál előadásaira és programjaira vonatkozó további információk a www.teszt.ro weboldalon találhatók.