Lucruri nespuse

Leta Popescu rendezett a Liviu Rebreanu Társulatnál

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulata csütörtökön, 2021. november 4-én, 18.00 órától mutatja be a Ki nem mondott dolgok című előadást. Az előadásra a színház Nagytermében kerül sor.

A darab rendezője Leta Popescu, díszlettervező Mihai Păcurar, színpadi mozgás Mihai Mihalcea, zeneszerző Bocsárdi Magor.

Ki nem mondott dolgok c. előadás egy költői komédia, melyben a szerelemről szóló kemény igazságok egyszerűen és természetesen kerülnek kimondásra. Az előadás különböző típusú – az anyai, a majdnem felnőtt, házasság előtti, a mélységesen szerelmesek kezdeti, a házas emberek működőképes, de szenvedélymentes – szerelmek festménye. Az előadás egyben freskó arról, hogy mit jelent napjainkban a férfiasság-nőiesség, beszámoló a férfiak és nők közötti kapcsolatokról, visszatérve az általánosan elfogadott dolgokhoz, ugyanakkor figyelembe véve napjaink elvárásait is.

A szereposztás tagjai: Dan Rădulescu – Ștefan; Georgiana Ghergu – Sandra; Cristian Iorga – Bogdan, Ștefan Dogaru – Tudor, Laura Mihalache – Irina; Theo Marton – A férfi; Csaba Ciugulitu/Ștefan Mura – Alex; Andi Gherghe – Andrei; Mihai Crăciun – Genucu; Luchian Pantea – Marian; Tiberius Vasiniuc – Valerică.

Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott!

Az előadás magyar nyelvű felirattal követhető.

A hatályban lévő járványügyi rendelet értelmében az előadásokat szünet nélkül játsszuk. A járvány terjedésének megfékezése érdekében a nézők az előadások teljes ideje alatt kötelesek maszkot viselni, illetve csak a kijelölt székeket foglalhatják el, betartva az előírt távolságot.

Jegyek és  bérletek válthatók a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétfőtől péntekig 9.00-18.00 óra között, a Kistermi előadások esetén 18.30-ig, tel. 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online, awww.biletmaster.ro honlapon.

A Színház fenntartja a műsorváltoztatás jogát!