Lehet jelentkezni a Vidéki Színjátszók Találkozójára

Lehet jelentkezni a Vidéki Színjátszók Találkozójára

A Sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola az Osonó Színházműhellyel közösen színjátszó találkozót szervez Sepsiszentgyörgyön, 2016. június 25-26-án. A Vidéki Színjátszók Találkozója nem versenyjellegű és első sorban Kovászna megyei csoportok bemutatkozásának ad teret. Az esemény egyik kiemelt célja a csoportok közti kapcsolat megerősítése és egy Kovászna Megyei Amatőr Színjátszó Szervezet beindítása.

A csapatok téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma pedig – rendezőt, technikust is beleértve – legtöbb 12 fő. Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra.

A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, továbbá szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérő programokra. A bemutatott előadásokat szakmai tanácskozás követi. Az utazás költségéi a résztvevő csapatokat terhelik.

Jelentkezési határidő június 12. A Jelentkezési lap a következő e-mail címen, vagy telefonon igényelhető:osonoszinhaz@osono.ro, 0721-280778, 0267-351.560.