Lehet jelentkezni a Színjátékosok 3. Találkozójára

Lehet jelentkezni a Színjátékosok 3. Találkozójára

 A Sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola az Osonó Színházműhellyel közösen színjátszó találkozót szervez Sepsiszentgyörgyön, 2017. június 17-18-án. A Kovászna Megye Tanácsa által támogatott Színjátékosok 3. Találkozója nem versenyjellegű és első sorban Kovászna megyei amatőr csoportok bemutatkozásának ad teret abból a gondolatból kiindulva, hogy mindig voltak játszó emberek, akik sírni és nevettetni akarták a közösségeiket, de csakis azért, hogy ezzel gyógyító energiákat sugározzanak feléjük. Az esemény egyik kiemelt célja a csoportok közti kapcsolat megerősítése, valamint a program részét képező szakmai tanácskozások és műhelyfoglalkozások.

A csapatok téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma pedig – rendezőt, technikust is beleértve – legtöbb 12 fő. Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra.

A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, továbbá szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérő programokra. Az utazás költségéi a résztvevő csapatokat terhelik.

Jelentkezési határidő június 4.

A Jelentkezési lap a következő e-mail címen, vagy telefonon igényelhető: osonoszinhaz@osono.ro, 0740578725.