Last minute évadvégi jegyakció Kolozsváron

Last minute évadvégi jegyakció Kolozsváron

Akciós jegycsomaggal várja nézőit a Kolozsvári Állami Magyar Színház a 2013-2014-es évadban utoljára látható két nagytermi előadásra: az Őfelsége pincére voltam (rendező: Michal Dočekal) június 14-én, szombaton este 8 órakor, valamint a Sweeney Todd (rendező: Dragoș Galgoțiu) című zenés rémtörténet június 15-én, vasárnap este 7 órakor kezdődő előadására. A két előadásra érvényes jegycsomag teljes áron 30 lejért, kedvezményesen (diákoknak és nyugdíjasoknak) pedig 20 lejért vásárolható meg a színház jegypénztáránál, naponta 10-13 és 16.30-18.30 között (tel.: 0264-593468).

A Bohumil Hrabal azonos című regényéből készült Őfelsége pincére voltam Jan Díte fordulatos történetén keresztül a huszadik század történelmi viharait is feleleveníti. Az előadás június 17-én a budapesti Vígszínházban vendégszerepel majd.  A főszerepekben Bogdán Zsolt és Györgyjakab Enikő látható.

A Stephen Sondheim és Hugh Wheeler által szerzett Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya nagyszabású musical, melyben Benjamin Barker borbély története elevenedik meg a XIX. századi London háttere előtt. A produkció zenei vezetője és karmestere Incze G. Katalin, díszlettervezője Both András, jelmeztervezője Doina Levintza. Főszerepekben Viola Gábor, Vindis Andrea, Marosán Csaba, Ötvös Kinga és Biró József látható.