Kult Card bérletet hirdet a temesvári színház

Kult Card bérletet hirdet a temesvári színház

Itt a helyed! –  A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház újra Kult Card bérletet hirdet a 2019/2020-as évadra. A Kult Card a szolidaritás és az egymás kölcsönös elfogadásának jegyében született, hiszen ez a kártya a multikulturalitás és a kultúra megnyilvánulásának szimbóluma.

A bérletkampány keretén belül október 28-án egy kültéri eseményre várják szeretettel az érdeklődőket 14 és 19 óra között a Csiky Gergely Állami Magyar Színház bejáratánál (cím: Alba Iulia utca, 2-es szám). A mindenki számára ingyenes program különlegessége az, hogy a Végjáték című előadásból ismert trónban ülve készíttethetnek fotót  a jelenlévők akár kedvenc színművészeikkel, hiszen a Kult Card tulajdonosai számára kiemelt hely van fenntartva a Színházban.

A 2019/2020-as évadban útjára indított kezdeményezés rendkívülisége abban rejlik, hogy a más, hagyományos színházbérletekkel szemben a Kult Card az évad minden előadására érvényes kedvezményeket kínál. A temesvári Színház bérlete nem csak az évad új bemutatóira biztosít garantált belépést, de a Kult Card tulajdonosok féláron tekinthetnek meg minden más, az évadban műsorra kerülő saját, valamint vendégelőadást, beleértve a 2020-as Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó előadásait is, melyekre jegyet illetve bérletet is féláron válthatnak. Emellett a Kult Carddal rendelkező színházkedvelők szavazhatnak az évad végén a legjobb színészekre, valamint részt vehetnek az évadzáró ünnepségen is.

A bérletcsomag ára változatlanul 160 lej, míg a diákok és a nyugdíjasok bérlete kedvezményes áron 110 lejbe kerül.

Érdeklődni, valamint bérletet váltani október 23-tól lehet a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház jegypénztárában, hétfőtől péntekig, délután 16 és 19 óra között lehet.