Közös táncra hívja a közönséget a Csíki Játékszín a tánc világnapján

Közös táncra hívja a közönséget a Csíki Játékszín a tánc világnapján

A Csíki Játékszín a tánc világnapján, április 29-én (csütörtökön) 20.00 órától közös táncra hívja a közönséget. Az esemény helyszíne a színház előtti tér, a rendezvényen való részvétel ingyenes és korosztálytól független.

Az esemény alkalmából egy ismert, világot bejárt koreográfia megtanulására vállalkozhatnak az érdeklődők: Zaiba Anikó koreográfus vezetésével a Jerusalema című slágerre tanulható meg az az egyszerű lépéssorozat, amelynek együtt táncolása nagyon sok közösséget összehozott és elvarázsolt világszerte.

Ezt közös táncolás követi a Just Dance nevezetű társasjáték modelljére. A játék egyszerű és roppant szórakoztató: vászonra kivetített figurák táncát kell utánozni, velük egyidőben kell táncolni. Mindez természetesen ismert világslágerekre történik.

Az esemény a Csíki Játékszin és a TLT Art Life egyesület közös szervezésében a járványügyi előírásoknak megfelelően zajlik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az eseményen a Csíki Játékszín hivatalos fotósa készít képfelvételeket, melyeket kizárólag dokumentációs céllal a rendezvény népszerűsítése érdekében használ majd fel a színház.