KOMPLEX - ELŐADÓMŰVÉSZETI TÁBOR erdélyi fiataloknak

KOMPLEX – ELŐADÓMŰVÉSZETI TÁBOR erdélyi fiataloknak

Immár második alkalommal szervezik meg Zsögödfürdőn, Csíkszeredában az Erdélyi Gitártábort és az Erdélyi Színháztábort. A tavalyi év óta Komplex néven futó közös rendezvényre augusztus 3–9. között kerül sor.

A Komplex programsorozat két rendezvénynek, az Erdélyi Gitártábornak  és az Erdélyi Színháztábornak összeolvadásából született.  A tábor főszervezője a PanArt Egyesület, szakmai partnere a Váróterem Projekt Független Színházi Társulat.

Célja a változatosabb program biztosítása, a népesebb tábornak köszönhető jobb hangulat, és a színvonal növelése.

„Több mint tíz év gitártábor és három év színháztábor tapasztalata, a visszajáró táborozók, a számtalan pozitív visszajelzésmeggyőzött arról, hogy érdemes újra találkoznunk, és ezt idén is a Komplex keretében tesszük. Minden a résztvevőkön múlik, mi csupán a körülményeket biztosítjuk.” – szögezte le Crăcea Ádám, a tábor főszervezője.

A Komplex programjában a specifikus műhelyek (zene/gitár, színház) mellett alkalom nyílik koncerteken, előadásokon, kurzusokon részt venni, színpad-technika, művészetelmélet– és menedzsmentről szóló beszélgetésekbe bekapcsolódni, és természetesen színpadra lépni.

„Azon 14 év fölötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik aktívan érdeklődnek a gitár- és/vagy színházművészet iránt, akár ismerik az eddigi gitártáborok/színháztáborok hangulatát, akár nem.” – összegzett a főszervező. Az oktatók párhuzamosan, különálló csoportfoglalkozásokat vezetnek majd, így minden résztvevő ízlése és érdeklődése szerint döntheti el, hogy mit és kivel szeretne tanulni az egy hét alatt, ugyanakkor lesznek közös előadások is.

A jelentkezési határidő: 2013. júl. 23.

Egyéb információ és jelentkezés a http://www.komplex.ro/ honlapon és a tábor Facebook oldalán: http://www.facebook.com/komplex.ro

A PanArt Egyesület és a Váróterem Projekt Független Színházi társulat sajtóközleménye