Két előadással várja a héten nézőit a Puck Bábszínház

Két előadással várja a héten nézőit a Puck Bábszínház

Szombaton 11:00 órától újra látható a nemrég felújított Plüm-Plüm kalandjai a kolozsvári bábszínházban. A Varga Ibolya által rendezett előadás a hároméves korosztály számára szól. Szintén a hároméves közönséget várják a szerdán 18:00 órától kezdődő Palkó és Panna című előadásra.

A Pünkösti Laura által rendezett Palkó és Panna című előadás középpontjában egy virgonc kisfiú áll, aki élénk fantáziájának köszönhetően folyton elbarangol valamerre, gyakran szó szerint is. Egy egész mesevilágot képzel el magának, melyben találkozik Pannával, a csillagvirággal és aki Palkó játszótársa lesz. Az előadás főszereplője a két gyerek, akik szelek szárnyán repítik a közönség képzeletét is és bebizonyítják, hogy tartogatnak még újdonságokat a királyok és királylányok történetei. 

A 18:00 órától kezdődő előadásra 10 lejes jegyek válthatók kezdés előtt a bábszínház pénztárában.

Palkó és Panna
Fotó: Puck Bábszínház

Szombaton, november 20-án Plüm-Plüm kalandjai látható a megszokott időpontban, 11:00 órától. Az előadás José Géal két rendkívüli történetét mutatja be, amelyeket a főhős, Plüm-Plüm köt össze. Az első mese klasszikusnak mondható, hiszen van benne király, királykisasszony és sárkány, de az abszurd humornak köszönhetően egyáltalán nem szokványos történet az, amit megmutat. A második mesében megismerkedhetünk a csend szigorú őrével, Bajuszrendőrrel, akit a mániákus szabályszegő Pluf kandúr hoz ki a sodrából.

Az előadásra a hétvégi jegyárak érvényesek: felnőtteknek 40 lejbe, gyerekeknek 10, nyugdíjasoknak 20 lejbe kerül a belépés.

Továbbá, a szerdai és a szombati előadásra is van lehetőség előzetesen online helyet foglalni a https://puckpuppettheatre.eventbrite.com/ címen. A lefoglalt helyeket kezdés előtt fél órával lehet kiváltani a színház pénztárában.