Kecsevecsével zárja az évet az M Studio

Kecsevecsével zárja az évet az M Studio

Az M Studio Mozgásszínház a Kecsevecse című előadást újítja fel és tűzi műsorra december 20-án este 7 órás kezdettel.

Az előadást az M Studiónál hagyománnyá vált Rendezd magad program keretében Veres Nagy Attila, a társulat egyik alapító  tagja rendezte 2013 februárjában. A Rendezd magad kezdeményezés célja, hogy az M Studio színészei egyénileg, rendezőként is bemutatkozzanak, illetve, hogy a mozgásszínházi elemek felhasználása mellett a saját ötletek és elképzelések is színpadra kerülhessenek.

Az előadás két magányos figura találkozását és előbb kíváncsi, majd kegyetlenségbe torkolló játékát mutatja be. Márton Imola rendezőasszisztens így ír a Kecsevecséről: Magunk vagyunk. Néha kimenekülnénk önmagunkból. De váratlanul felbukkan egy játszótárs. Játszunk. Bár nem együtt. Egymás ellen. Mintha egy pillanatig együtt is. Aztán valahol elveszünk a játék hevében. Szilánkokra törnek. Ledarálnak. Bábut csinálnak belőlünk. Majd új játszótárs után néznek. Újra magunk vagyunk.

Az előadásra érvényesek a Tamási Áron Színház bérletei. Jegyeket a Városi Szervezőirodában vásárolhatnak hétfőtől csütörtökig 11–16 óra között, illetve a kezdési időpont előtt egy órán át. Érdeklődni a 0267-312 104, 0728 083 336 és 0746 208 811 telefonszámokon lehet.