JÖVŐ IDŐ WORKSHOP

JÖVŐ IDŐ WORKSHOP

A Játéktér és az Othernessproject a Másság-Dialógusok programsorozat keretében június 19-én, pénteken diszciplínákon és érdeklődési területeken átívelő workshop-ot szervez erdélyi egyetemi hallgatók számára.

A színházi eszközöket felhasználó workshopon 15-20 résztvevő számára a közös játék, tapasztalat és gondolkodás segítségével eltérő gondolkodásmódok közötti kommunikációs és kapcsolatteremtési formákat szeretnénk kialakítani, amelyek idővel tartós együttműködési keretekké szerveződhetnek.

A workshopra várjuk a korábbi Játéktér-programokban részt vett személyek mellett a szakmai diszciplináris skatulyákból kilépni szándékozó kolozsvári egyetemi hallgatókat.

A workshop vezetői: Albert Mária, Dunkler Réka, Szilágyi-Palkó Csaba, Ungvári Zrínyi Ildikó, Ungvári Zrínyi Imre,Varga Anikó.

Koncepció: Sebestyén Rita

Helyszín: Korunk Galéria (str. Eremia Grigorescu / Rákóczi út 52.)

Program: június 19., 10.00-től 19.00 óráig (ebéd illetve kávé- és teaszünetekkel)

A workshopnak nincs részvételi díja. Az eseményt a Communitas Alapítvány támogatja.

Jelentkezni lehet június 15-ig az othernessproject@gmail.com e-mail címen.

A résztvevőket kérnénk, hogy e-mailes jelentkezésükben egy-két mondatban válaszoljanak a következő kérdésekre:

  1. Milyen szakra jársz, milyen egyéb képzettséged, tapasztalatod van és általában milyen szakterületre jellemző beállítottságúnak tartod magad?
  2. Hogyan látod, a leírt képesítésed, tudásod és tapasztalataid milyen jelenlegi kilátásokat és jövőbeni lehetőségeket (munkát, felelősséget, befolyást, fizetést) biztosítanak számodra?
  3. Elegendők-e ahhoz, hogy megtaláld helyed a társadalomban, hogy megbirkózz különböző szakmai és nem-szakmai problémahelyzetekkel?
  4. A saját szakmai nézőpontodról milyen más szakkal alakítanál ki szívesen dialógust és miért?
  5. Melyek azok a szakok, területek, amelyek megítélésed szerint távol esnek ugyan tőled és a velük való párbeszéd problémás, mégis hasznosnak látnád őket?