Januári ZUG.zone program

Januári ZUG.zone program

Januárban a ZUG.zone nevű független tér (Kolozsvár, Traian u. 40-42.) folytatja működését.

Január 16-án a teret működtető Váróterem Projekt társulat Kedd című előadásának bemutatóját láthatja a közönség Sipos Krisztina rendezésében. Nem ez lesz az egyedüli várótermes előadás januárban: 18-án 19 órától látható a tavalyi év végén bemutatott Occupy Yourself, 20-án  20 órától a Zéró (mindkettő román nyelven feliratozott) tekinthető meg.

A hónap második felében egy meghívott előadással is szolgál a ZUG. Január 22-én és 23-án a Hanky Panky című angol nyelvű előadás tekinthető meg, mindkét alkalommal 20 órától, Howard Ross rendezésében, Londonból. Szombaton, az előadás után közönségtalálkozó lesz.

Az előadásokra foglalás szükséges a wrp_tickets@yahoo.com címen.

A ZUG.zone-ban folytatódik a rendszeres programok sorozata: a JamZug zenei improvizációs műhely 18-án (21 órától) és a Lugosi Béla filmklub 11-én, illetve 25-én (21 órától). A hónapot Danaga és Maria Brudașcă élő zenés vetítése zárja, amelyet Petre Ispirescu meséje inspirál (január 28, 20 óra).

A részletes program, illetve további információk a ZUG.zone facebook oldalán találhatók: https://www.facebook.com/ZUG.zone/