????????????????????????????????????

Ismét műsoron a Meseszőnyeg a Puck Bábszínházban

Február 16-án 18:00 órától, valamint 19-én 11:00 órától újra látható a Meseszőnyeg című előadás a Puck Bábszínházban. Az óvodás korú gyerekeknek szóló előadás célja a legkisebb nézőket megismertetni a színpadi játékkal.

Újra műsoron a Varga Ibolya által rendezett Meseszőnyeg. Az előadás címe a történetek egységességére és színgazdagságára egyaránt utal, de ugyanakkor kifejezi az előadás térben és időben való határait is. „A mi szőnyegünk kör alakú, nemezelt szőnyegecske, melybe a négy mese egy-egy szimbolikus motívumát hímeztük. Meséink Móra Ferenc írásaiból ihletődtek: három családi történet és egy verses mese kel életre a háromnegyed órás játékidő alatt.” – tudtuk meg a rendezőtől.

Az előadás célközönsége a 3 éves korosztály, Móra Ferenc meséihez a zenei aláfestést Venczel Péter szerezte, a díszletet, jelmezeket és bábokat Fekete Anetta tervezte. Előadják: Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Urmánczi Jenő, Kötő Áron, közreműködik: Horváth Jonathán.

A Puck Bábszínház magyar és román nyelvű előadásaira a https://puckpuppettheatre.eventbrite.com/ címen van lehetőség előzetesen helyet foglalni. A lefoglalt jegyeket a bábszínház pénztárában lehet kiváltani, kezdés előtt 30 perccel.