Internship-lehetőség a Shoshin Színházi Egyesületnél

Internship-lehetőség a Shoshin Színházi Egyesületnél

A Shoshin Színházi Egyesület egy, 6 hónapra szóló, heti 15 órás munkát feltételező gyakornoki állást hirdet meg alapképzés vagy mesteri tanulmányt folytató egyetemisták számára. A gyakornoki poszt havi fix fizetéssel jár a szerződés idejére, emellett ingyenes részvételt biztosít az Egyesület programjaira (foglalkozások, előadások),valamint külföldi kiszállásokra.

Ha értékes tapasztalathoz szeretnél jutni, szívesen dolgoznál egy dinamikus, innovatív programokat kitaláló és lebonyolító közegben, értelmesen szeretnéd lefedni a gyakornoki (praktika) kötelezettségeidet az egyetem felé, ki szeretnéd egészíteni a jövedelmedet, akkor jelentkezz egy önéletrajzzal, rövid motivációs levéllel, illetve az elérhetőségeiddel május 15-ig a shoshin.mail@gmail.com címen. Az ezt követő héten minden jelentkezőt visszahívnak egy rövid interjúra, a szerződést június elsejétől kötik meg.

Milyen fontos munkakörökben tevékenykedhetsz? Adminisztratív tennivalók, kapcsolattartás, marketing, social media és honlapkezelés, szervezési feladatok, archiválás. Emellett az egyéni beállítottságodtól és érdeklődési körödtől függően a következő területeken is együttműködhetsz: pályázatírás; önálló programok, rendezvények kialakítása; grafika, médiatartalom gyártása; dramaturgi munka; irodalmi vagy művészeti konzultánsi munka; egyéb.

Kit keresnek? Téged, ha kíváncsi vagy, nyitott, dinamikus, ötletekkel teli, energikus, tettre kész. Ez a legfontosabb. Előző tapasztalattal nem feltétlenül kell rendelkezned, de a megléte nyilván hasznodra válik. További előnyt jelenthet a jelentkezésnél, ha ismersz idegen nyelv(ek)et és rendelkezel számtógépkezelői és szövegszerkesztői ismeretekkel. Sikeres együttműködés esetén a hat hónap lejártával meghosszabbítják a szerződést.

Várják a jelentkezésed május 15-ig! Az Egyesületről, tevékenységi köréről, eddigi programjairól itt értesülhetsz bővebben: facebook.com/shoshin.theatre.