Ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozat a Puck Bábszínházban

Ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozat a Puck Bábszínházban

Ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozattal készül a Puck Bábszínház június 1-jén, ahol a család összes tagja talál kedvére való eseményt.

A Barangolás meseországban (Hai-hui printre povești) a gyermekkor varázslatos világát ünnepli, a rendezvény középpontjába pedig a gyerekek alkotásai kerülnek. Az esemény a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából lesz megtartva a kolozsvári Sétatéren, a Kaszinó Kulturális Központ térségében.

Az eseményen résztvevők találkozhatnak bábtársulatokkal, lesznek műhelyfoglalkozások, sportesemények, különböző előadások és gyerekkoncertek.

A Puck Bábszínház repertoárjából két előadást is meg lehet tekinteni: 10:00 órától a Plüm-Plüm kalandjait, míg 18:00 órától a Vasilache és Marioara a világ körül című román nyelvű előadást. Továbbá, 10:00 és 19:00 óra között folyamatosan látogathatók lesznek a különböző műhelyfoglalkozások, amelyek keretén belül lehetőség lesz bábkészítésre, lesznek társasjátékok, interaktív zeneoktatás, de akár a szobrászat, vagy a ruhatervezés világába is belekóstolhatnak az érdeklődők.

További információk és a teljes program megtalálható a Facebook eseményen: https://www.facebook.com/events/4945082902255628