Indul a bérletárusítás a Városi Színházban

Indul a bérletárusítás a Városi Színházban

Új bérletrendszerrel várja régi és új nézőit a kézdivásárhelyi Városi Színház.

Szeptember 10-től  lehet színházbérletet váltani a Városi Színház 2013-as őszi / téli évadjára. A kézdivásárhelyi színház új bérletrendszerrel várja régi és új nézőit. Az érdeklődők kevesebb bérlet közül válogathatnak, a gazdagabb és színesebb repertoárból.

A 2013 / 2014-es évad mecénásai számára 400 lejért kínál bérletet a Városi Színház, ami belépést biztosít az intézmény összes előadására.

A négy nagyszínpadi előadásra érvényes felnőttbérlet, Gábor Áron névre változott,  ára 40 lej. A Boér Géza névre hallgató bérletet a diákok és nyugdíjasok válthatják meg 30 lejért. A Toldi bérlet, pedig változatlanul megmarad támogatói bérletnek, amit ugyancsak 30 lejért vásárolhat meg a színházba járó közönség.

A színház kedvezményeket kínál a vidékről beutazó nézőknek, ők kedvezményes áron, 30 lejért válthatnak bérletet a 2013-as őszi / téli évadra.

Az őszi / téli évad repertoárját magyar szerzők művei dominálják. Az évad első előadása Déry Tibor regényéből készült Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical, Kolcsár József rendezésében. Ezt követi a Figura Stúdió Színház előadása, a Mandragóra című komédia Kövesdy István rendezésében. A harmadik előadás budapestről érkezik a céhes városba, majd a bérletes  évadot a Szatmárnémeti Színház Harag György Társulatának Finito című szatírájával zárja a helyi színház.

Bérleten kívül mutatja be Szigligeti Ede: Liliomfi című darabját a Városi Színház, és ezzel az előadással búcsúzik az óévtől az intézmény.

A Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában munkanapokon 8 – 15 óra között válthatnak bérletet az érdeklődők.  A bérletes előadásokra szabadjegyet is lehet váltani a fennmaradó helyek függvényében.

A kisiskolások számára nem indít bérletrendszert a Városi Színház, de az évadban a legkisebbeket is várja a nézőtérre az intézmény. A szomszédos városok gyerekelőadásai helyet kapnak a céhes város Művelődési Házában, amit szabadjeggyel lehet majd megtekinteni.

Bérleten kívül, az Osztály Színház is helyet kap a színház repertoárján. Ezeket az előadásokat a helyi líceumok egyikében lehet majd megtekinteni.

 

(Sajtóközlemény: Városi Színház)