Indul a bérletárusítás a Tamási Áron Színházban

Indul a bérletárusítás a Tamási Áron Színházban

Augusztus 31-én, vasárnap este 19:00 órától Pintér Béla: Kaisers TV, Ungarn. című darabjával indul a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház 2014/2015-ös hatvanhatodik évada. Augusztus 28-tól, csütörtöktől lehet újra bérleteket vásárolni. A tavaly vásárolt bérletek, a Mecénás- és diákbérlet kivételével, az idei évadban is érvényesek. A bérlettípusok a tavalyiakhoz képest nem változtak.

 

Bérlettípusok és bérletárak:

ÁBEL BÉRLET (előre kiváltott helyjeggyel ötszöri belépésre érvényes, 5 lejes helyjegy ellenében a bemutató előadásokra is érvényes): 60 lej. DIÁKBÉRLET (szervezett diákközönségnek négyszeri belépésre érvényes): 25 lej. NYUGDÍJAS BÉRLET (előre kiváltott helyjeggyel öt belépésre érvényes, névre szóló bérlet, kiváltásához friss nyugdíjszelvény felmutatása szükséges): 29 lej. KULTURÁLIS BÉRLET (előre kiváltott helyjeggyel öt belépésre érvényes, névre szóló kedvezményes bérletcsomag, pedagógusok, a megye kulturális intézményeinek alkalmazottai, kulturális civil szervezetek tagjai számára): 43 lej. VIDÉKI BÉRLET (a vidéki közönség számára fenntartott, névre szóló, előre kiváltott helyjeggyel öt belépésre érvényes, névre szóló bérlet): 27 lej. MECÉNÁS BÉRLET (előre kiváltott helyjeggyel a színházi évad összes előadására): 550 lej, két bérlet kedvezményesen 1000lej.

 

Jegyárak:

– bemutató előadásra egységesen: 30 lej, Ábel bérleteseknek 5 lejes helyjeggyel

– teljes árú jegyek: 16 lej

– kedvezményes jegyek iskolás diákoknak és nyugdíjasoknak: 8 lej

 

A Tamási Áron Színház új évadára szóló bérletek a Városi Kulturális Szervezőirodában vásárolhatók meg; a jegyvásárlás, helyfoglalás is itt történik, személyesen, illetve a 0267-312-104, és 0728-083-336-os telefonszámokon. Az idei évadtól változik a Városi Kulturális Szervezőiroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 10–16, pénteken 11–14 óra között lesz nyitva. Előadásnapokon a kezdési időpont előtt egy órával nyit az iroda. A foglalások az előadások kezdése előtt 24 órával érvénytelenné válnak. A vasárnapi és hétfői előadások esetén a lefoglalt jegyeket legkésőbb pénteken 13 óráig lehet átvenni.

 

A 2014/2015-ös évad előadáscímei csak a Tamási Áron Színház igazgatói tisztségére meghirdetett versenyvizsga lezárulása, és az új igazgató kinevezése után válnak nyilvánossá.