Időpont változások a REFLEX FESZTIVÁL programjában

Időpont változások a REFLEX FESZTIVÁL programjában

Felhívják a nézőik figyelmét, hogy a a május 7-i Songs of Lear című előadás kezdő időpontja 18 óra, valamint a május 12-i Maria Răducanu Quartet koncertjének kezdő időpontja 20 óra. A fesztivál szervezői kérik  az előadásra illetve a koncertre jegyet vásárló nézőiket, ellenőrizzék és javítsák a jegyen lévő időpontot, amennyiben nem ez szerepel rajta.

A wrocławi Song of the Goat színház Európa egyik leginnovatívabb színházi műhelyének számít, amely a drámai szöveg, a mozgás és a zene összhangját kutatva új formákkal, alkotói technikákkal és előadásnyelvezetekkel kísérletezik. A Songs of Lear című előadásuk egy olyan nem lineáris szerkesztésű drámai esemény, amelyben az alkotók a Lear király történetének lineáris elmesélése helyett a tragédia felszín alatti feszültségét hívják elő.

A nemzetközi jazz-szakma Maria Răducanut az egyik legkülönlegesebb hangú szopránénekesként tartja számon. Dalaiban a román népzenét, a portugál fadot és a tangót ötvözi olyan egyedülálló hangzásvilággá, amely egyszerre tradicionális ízű és formabontóan kortárs jellegű. Az őt kísérő három zenész, Niko Meinhold zongorista, Chris Dahlgren nagybőgős és Michael Griener dobos ugyancsak a nyugati jazz és improvizációs zene elitjét képviselik. A Maria Răducanu Quartet zenéje mégsem csak a szűk szakmai közönségnek szól, hiszen olykor Párizsban utcazenélnek, máskor pedig filharmonikus koncertkörülmények között adnak elő.

Az előadásra és a koncertre jegyek kaphatók a Központi Jegyirodában, illetve a www.biletmaster.ro honlapon.