Heti program a Puck Bábszínházban

Heti program a Puck Bábszínházban

Október 7-én, 18:00 órától A tornyocska, október 10-én, 11:00 órától a Kishercegszemmel látható a bábszínház székhelyén.

A tornyocska a legkisebb közönség számára szól, a 2-4 éves korosztályt célozza meg. A Jakab Ildikó által rendezett interaktív előadás egy eszességről és bátorságról szóló mesét mutat be, melyben a kisállatok sikeresen megvédik otthonukat, a tornyocskát és győzedelmeskednek a nagyok fölött.

Előadják: Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Bondár Tibor, Kötő Áron.

Csütörtökön, október 8-án, 18:00 órától a román társulat előadása várja a közönséget, ez alkalommal az Apolodor könyve (Cartea cu Apolodor) tekinthető meg, melyet Mona Marian rendezett és a 3 éves korosztálynak szól.

Hét közben a belépés gyerekeknek 7, nyugdíjasoknak 14, míg felnőtteknek 28 lejbe kerül. Jegyeket előadáskezdés előtt lehet vásárolni a bábszínház pénztárában.

Szombaton, október 10-én, 11:00 órától a Kishercegszemmel látható, melyet Vadas László rendezett. A nagyobbaknak szóló előadás az emberi útkeresés, a magunkra találás, a bennünk lévő gyermeki énhez való visszatérés folyamatait mutatja meg a mozgás, a látvány és a zene eszközeivel. Ötletadó szövege Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg c. regénye, amelynek főhőse a tisztaság, ártatlanság és felszabadult életöröm jelképe.

Előadják: Jakabfi Ivett m.v., Balogh Dorottya, Bondár Tibor, Domokos Szabolcs, Erdei Emese, Mostis Balázs, Urmánczi Jenő.

Vasárnap, október 11-én, 11:00 órától a román társulat Pinocciho című előadása látható Călin Mocanu rendezésében, az ajánlott alsó korhatár 3 év.

A hétvégi előadásokra gyerekeknek 10, nyugíjasoknak 20, felnőtteknek 40 lejbe kerül a jegy; a hat belépésre alkalmas bérlet pedig 60 lej.

Az előadások előtt minden esetben lázmérés és kézfertőtlenítés lesz, a maszk viselése az előadások teljes időtartama alatt kötelező.