Hatvanadik alkalommal játssza a Rudolf Hess tízparancsolata című előadást az Aradi Kamaraszínház

Hatvanadik alkalommal játssza a Rudolf Hess tízparancsolata című előadást az Aradi Kamaraszínház

Az Aradi Kamaraszínház több magyarországi és romániai nyári fesztiválon is vendégszerepel előadásaival, július végén a szegedi THEALTER Nemzetközi Találkozóján a Sex, drugs, gods & rock’n’roll című monodrámát láthatták a nézők, míg augusztus elején a X. Ördögkatlan Fesztiválon 60. alkalommal lesz látható a Rudolf Hess tízparancsolata című előadás. A közel tíz éves, mára kultikussá vált produkció számos díjban és elismerésben részesült az évek folyamán. 2013-ban többek között a bákói Nemzetközi Monodráma Fesztiválon Tapasztó Ernő rendezése elnyerte a fesztivál nagydíját, a főszereplő Harsányi Attila pedig a nevével fémjelzett csillagot kapott Moldva egyik legnagyobb városának központjában.

2017. augusztus 1. és 5. között tizedszer várja igazi összművészeti programkavalkád, csaknem 600 program a Villányi borvidékre érkezőket az Ördögkatlan Fesztiválon. Az Aradi Kamaraszínház immár második éve lép fel Magyarország egyik legjelentősebb fesztiválján.

Augusztus 21-én az aradiak Szatmárnémetiben a Partiumi Magyar Napok keretében mutatják be Sex, drugs, gods & rock’n’roll című előadását.