Gyűjtési akció a Tomcsa Sándor Színházban

Gyűjtési akció a Tomcsa Sándor Színházban

Megkezdte új produkciójának próbáit a Tomcsa Sándor Színház társulata, amelynek kivitelezéséhez minden színházkedvelő hozzájárulását kéri. Matei Vișniec Migránsok című, 2016-ban megjelent darabja élesen beszél napjainkban felmerülő kérdésekről, különböző látásmódokról, és az így kialakult helyzetről, miközben személyes vélemények kialakítására is
teret ad. A készülő előadás nemcsak szavakban, de látványban is közelebb szeretne jutni a kérdés egyéni igazságához. Ehhez kéri a színház, a közönségének a segítségét, hogy személyes tárgyaik felajánlásával, részt vegyenek a gyűjtésben.

A kellék-gyűjtés lényege, hogy a belső tér kialakításához felhasználhassák a színháznak adományozott elhasznált tárgyak (Coca Cola termékes műanyag flakonok, Colás dobozok, zacskók, poharak, bármilyen Coca-Cola, McDonalds vagy KFC termék csomagolása stb.), keleti stílusú ruhák, használt/rossz gyerekjátékok és nem működő mobiltelefonok  kacat-dzsungelét.
Egyszóval, aki segíteni tud a fenti tárgyak bármelyikével, azt megkérik, hogy adja le a Tomcsa Sándor Színház portáján erre kijelölt gyűjtődobozba.