Gyerekszereplőket keres Harag György Társulat

Gyerekszereplőket keres Harag György Társulat

Az Északi Színház Harag György Társulata gyerekszereplőket keres a Légy jó mindhalálig című musical Nyilas Misi és Nyilas Misi osztálytársainak szerepeire. 

A 2021/2022-es évad végén tűzi műsorra a Harag György Társulat a Móricz Zsigmond regénye alapján készült Légy jó mindhalálig! című produkciót. A Nagy Regina által rendezett, már-már klasszikusnak mondható musical Nyilas Misiére keres a társulat 10-13 év közötti, színházat és irodalmat kedvelő fiúkat. Nyilas Misi osztálytársai szerepére pedig több, ugyancsak 10-13 év közötti, énekelni és táncolni szerető gyerekeket várnak.

A darab jellegéből fakadóan több fiúra van szükség, ugyanakkor lányok is szerepelni fognak az előadásban. A gyerekek a meghallgatásra egy szabadon választott dallal és egy verssel, mesével vagy prózarészlettel készüljenek.

A szereplőválogatás két részletben lesz megtartva. Az első meghallgatásra 2022. január 18-án 16 órától kerül sor, a Szatmárnémeti Északi Színház színpadán. Aki valamilyen okból nem tud részt venni ezen az eseményen, de érdeklődik a színészet iránt, egy későbbi időpontban tartott castingon vehet majd részt. 

A késő tavaszi bemutató pontos dátumát a későbbiekben, a már összeállt csapattal fogják közölni, a gyerekek felkészítése azonban már februárban elkezdődik. A jelentkezni lehet: telefonon a 0747317856-os telefonszámon, Balogh Ádámnál, vagy a casting.harag@gmail.com e-mail címen.

Szeretettel és izgalommal várnak minden szerepelni vágyó fiatalt.