Gurdjieff tánc és mozgás workshop szervez a Soshin

Gurdjieff tánc és mozgás workshop szervez a Soshin

Március 16-19. között szervezi meg harmadik alkalommal a Miloš Kecman által vezetett Gurdjieff tánc és mozgás workshopot, a Soshin Színházi Egyesület amely idén már az új otthonukban, a ZIZ-ben lesz (Párizs utca, 5-7., az egykori zsinagóga első emelete). A foglalkozásra mindenkit szeretettel várunk, a jelentkezés rövid fényképes önéletrajz és motivációs levél elküldésével történik.

G. I. Gurdjieff mozgássorozatai lehetővé teszik a figyelem és a tudatosság fejlesztését. A műhelymunka során a résztvevők precíz mozgás szekvenciákat sajátítanak el különböző zenék kíséretében, melyek fejlesztik a koordinációs képességet, illetve ritmusérzéket, folyamatos figyelmet és tudatosságot igényelve. A mozgássorozatok alapjául G. I. Gurdjieff Közép Ázsiában, Indiában, Tibetben, Keleten és Afrikában tett utazásai során tanulmányozott hagyományos táncok szolgálnak. A végeredmény pozitív hatással van a relaxációs és fókuszáló képességre – és általánosságban az életre, a következő területeken előidézett változások révén: javított testtudat, központosítás, figyelem és relaxáció közötti egyensúly, erőfeszítés és készenlét közötti egyensúly, illetve a belső tér és a külvilág tudatossága.

Miloš Kecman 2012 óta tanítja a mozgásokat, tanfolyamok és hétvégi workshopok keretében, főleg Ljubljana, Zágráb és Belgrád városokban.

Jelentkezni március 13., péntekig lehet, a következő címen: shoshin.mail@gmail.com (jelentkezéshez egy rövid fényképes életrajz és motivációs levél mellékelése szükséges). A workshopon való részvételhez nem kötelező a színészi, táncos vagy más előadói végzettség.

Minden érdeklődő jelentkezését szívesen várják!

További infók a facebook eseményben: Gurdjieff Dance & Movement Workshop