Gazdag műsorkínálat és ünnepi könyvvásár a Tamási Áron színházban

Karácsony előtti héten a Tamási Áron Színház társulata minden este más előadással várja a közönséget, előadások előtt és azok szüneteiben pedig a színház előcsarnokában könyveket vásárolhatnak az érdeklődők a kolozsvári Koinónia Könyvkiadó többnyire kulturális könyvkínálatából.

Kedden az Ezredik éjszaka című mesejáték, szerdán az M Studio Mozgásszínház A per című előadása, csütörtökön László Miklós Illatszertár című darabja, mely a színház tavalyi szilveszteri produkciója volt, pénteken Mátray László Egy őrült naplója című egyéni műsora, szombaton a nagy sikerű Tesztoszteron című előadás, vasárnap pedig a Cimborák Bábszínház Betlehem című karácsonyi angyaljátéka várja a nézőket. A Betlehem december 24-én, hétfőn este is műsorra kerül, ez alkalommal angyalváró játszóház előzi meg, melyre kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel vár a színház bábtagozata.

A színház vezetősége a Koinónia Kiadó értékes könyvei mellett szeretettel ajánlja a közönség figyelmébe az Ábel-bérletet, mellyel színházi élményeket ajándékozhat szeretteinek. Az Ábel-bérlet öt belépést biztosít a Tamási Áron Színház valamint az M Studio előadásaira, és mivel nem névre szól, egyszerre több személy, akár egy öttagú család is használhatja.